Skip to content

You didn’t hear anything

Det er ikke altid let at skelne nyhedsformidling fra fake news i et kapitalistisk samfund. Heldigvis er der tre grundregler.

1. Alt, hvad de officielle, kapitalejede nyhedsmedier viderebringer, er løgn.

2. Alt, hvad der er sandt, fjernes fra de sociale medier.

3. 1. og 2. er far right konspirationsteorier.

Det er de så ikke mere, efter at en milliardær overtog et af 2. og afslørede, at alt bevismateriale i sagen om familien Bidens kriminelle aktiviteter var blevet slettet på ordre af FBI. Man skulle måske tro, at denne demonstration af, hvordan et fascistisk diktatur fungerer, ville være pinlig for Demokraterne, men som en talskvinde for partiet forklarer, er den a good thing.

Elon Musk retweeted the “Twitter Files”, a collection of documents that detail how the social media platform buried a story about a Ukrainian energy company paying money to the President’s son, Hunter Biden. We now know it was a really helpful thing, actually, the Twitter Files, because we got to see how content moderation works. We got to see how when a group of people gets together, in the spirit of making a platform safe and healthy.

Som Politiken vil vide, ”plantede Trumps folk en smædehistorie om Hunter Biden” – vi troede, det var russerne. Pointen er ikke at lyve overbevisende, men at lyve skamløst i et truende tonefald.

Det fremgår ligeledes, at FBI patruljerer Facebook, som jeg har den ære at være blevet permanent ekskluderet fra efter at have gjort opmærksom på de påfaldende ligheder mellem Demokraternes og den historiske nazismes propaganda, som demonstreret i min bog om Hitler. Denne, den uden sammenligning mest gennemresearchede danske bog om den herre blev ikke omtalt i en eneste avis, inklusive det af Enhedslisten kontrollerede dagblad ”Arbejderen”, hvor jeg havde en fast spalte – den blev omsider positivt anmeldt i ”Antifascistisk Forum” (der undrede sig over, at den var blevet opfattet som farlig).

At bortcensurere negative historier om en kandidat samtidig med, at man fabrikerer dem om modkandidaten og forhindrer ham i at forsvare sig i medierne, inklusive de sociale, er selvfølgelig en ret sikker måde at vinde et valg på. Pointen er naturligvis, at Trump ikke fortjente at blive demokratisk valgt.

Og hvem kan være uenig i det, medmindre man har et påtrængende behov for at få besøg klokken tre om natten af men with guns. Så hvad gør du, hvis du hører naboens dør blive sprængt?

Du sover videre. You didn’t hear anything.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *