Skip to content

Politiken mener

Krigen i Ukraine tvinger Europa til at rejse sig som en stormagt, og EU-landene må støtte Tyskland i at få en ledende rolle.

En ny tid er oprundet i Europa, der vil medføre en nyordning i politisk og økonomisk henseende under Tysklands førerskab.

Det vil være Danmarks opgave herunder at finde sin plads i et nødvendigt og gensidigt aktivt samarbejde med Stortyskland.

Published inUncategorized

4 Comments

 1. Jørgen+Laursen Jørgen+Laursen

  Ligheden er slående.

 2. Die Aufnahmefähigkeit der grossen Masse ist nur sehr beschränkt, das Verständnis klein, dafür jedoch die Vergesslichkeit gross.

  ADOLF HITLER

 3. Lu Dawei Lu Dawei

  Og store bededag afskaffes og laves om til en landsindsamling for NATO.
  Ligesom Operation Dagsværk, bare obligatorisk og med rigtige døde mennesker.
  Vi kunne så passende kalde det Operation Dødsværk.
  Lad os for demokratiet og de danske værdiers sammenhængskrafts skyld håbe, at der ikke er ubesindige elementer, der i denne anledning indleder en Operation Hærværk ved i yderste diskretion over et kalenderår at udrette skade på offentlig ejendom svarende til en dagløn, fordi de på den måde mener at kunne nulstille deres tvungne personlige bidrag til de kommende krige.

 4. Kenneth Kenneth

  … Ellers skulle alle danskere med indkomst på under 500.000kr om året ( de er alligevel de eneste der betaler skat) strejke een dag om året…

  Eller…. meldte sig helt ud af samfundet og startede deres eget..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *