Skip to content

Stop the peacemongers!

Efter at republikanerne har fået flertal i kongressen, er det sket med blankochecks til venner af familien Biden og deres grønne og regnbuefarvede hobbyprojekter. Det kan blive et problem for medicinalfirmaerne, der leverer de medikamenter til skolerne, som skal forhindre børnene i at komme i puberteten.

Pengene skal sikkert gå til den racistiske og sexistiske arbejderklasse, der stemte på Trump! Værst går det dog ud over angrebsbudgettet.

“This has a proposed billions of dollar cut to defense, which I think is a horrible idea,” Gonzalez told CBS’s “Face the Nation” on Sunday. “When you have aggressive Russia and Ukraine, you’ve got a growing threat of China in the Pacific – you know, I’m going to visit Taiwan here in a couple of weeks – how am I going to look our allies in the eye and say, I need you to increase your defense budget, but yet America is going to decrease ours?”

Hvordan det skal blive muligt at udkæmpe Tredje Verdenskrig uden våben, får man ingen forklaring på! Gudskelov har vi herhjemme en regering, der er villig til at sløjfe jul og påske i den gode sags tjeneste.

PS: Ligger hvervekontoret stadig i Jernbanegade 7? Eller har man skiftet adresse?

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *