Skip to content

Chicken

Så kom beslutningen endelig: Den tyske regering vil sende 14 af de højeffektive Leopard 2-kampvogne til Ukraine. Det oplyste flere tyske medier tirsdag aften på baggrund af ’regeringskilder’. Også forsvarsudvalgets forkvinde, Marie-Agnes Strack-Zimmermann, bekræfter beslutningen.

The First Deputy Permanent Representative of the Russian Federation to the United Nations, Dmitry Polyansky, stated that NATO and Western countries have been actively involved in the ongoing conflict in Ukraine, though certain boundaries have yet to be crossed. “We are sending more and more signals that, well, of course, some red lines have been crossed, but maybe the most red of them haven’t yet been crossed. When you deal with a nuclear power like Russia, you have to calculate all the possibilities if you want to escalate the war further and further on,” he said in an interview with American journalist Kim Iversen, as per a report from TASS.

Så hvad skal vi gøre? Bombe Moskva?

Published inUncategorized

2 Comments

 1. Jan Jan

  Der er intet ‘wunderwaffe’, Hr. Wulf. Det ved du selvfølgelig godt. Denne håndfuld ‘højeffektive’ tyskedesignede kampvogne er ikke bedre end de 6-700 tillidgere Soviet-kampvogne man allerede har sendt til Ukraine. De er væk nu. Ødelagt af Ruslands styrker, som vores medier fortæller er ‘næsten overvundet’. Hvor absurd er hele denne fortælling egentlig…

  • Når Rusland ikke for længst har knust lilleputstaten Ukraine, skyldes det to ting. For det første, at Vestmagterne bevidst trækker krigen i langdrag ved at sende våben – ikke fordi de har nogen effekt, men fordi det involverer dem mere og mere og dermed øger risikoen for en verdenskrig.

   For det andet, fordi Putin tror, han kan føre krigen i de vestlige censurerede medier. Man kan ikke kæmpe effektivt, hvis man er bange for at provokere en modstander, der vil provokere og provokeres.

   Eller hvis man er bange for, at pressen skal rapportere tre dødsfald efter et luftangreb! Det eneste, Goliat får ud af at skåne David, er at give ham storhedsvanvid – hvad ikke er svært, når man har at gøre med en tv-stjerne med et Napoleonskompleks – hvilket i det lange løb blot vil føre til flere tab på begge sider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *