Skip to content

01-02-2023

Kommunisten Putin bærer Stalins fakkel videre, skriver Politiken. Ekspert i russisk propaganda har en advarsel til danskerne.

Russerne vil skabe så meget splid som overhovedet muligt, og de allierer sig med hvem som helst for at undergrave vesten, fortæller ekspert. Dette gælder selvsagt især fredsbevægelsen, organisationer og bevægelser, der på forskellig baggrund virker for afskaffelse af krig.

Politiken advarer om, at det i disse for vort land så alvorlige tider ikke blot er vesten, der er truet. Bukserne er også i fare.

I dag skal omstridt kødgrossist forklare(r) myndighederne, hvorfra 256 tons gammelt frossent kød kommer – og om det er nået ud i kølediskene. Man mistænker, at der er tale om døde russere fra de etniske udrensninger i Ukraine.

Politikens læsere samlede i december ind til foreningen Bevar Ukraine. Bevar os vel!

Danmark ændrer sine asylregler, fordi det nu er så farligt at være kvinde i Afghanistan. Angiveligt har transvestitterne fået så meget magt dernede, at det er forbudt.

Anne Linnet synger, når Ritt Bjerregaard begraves i dag. Tænker de da slet ikke på de efterladte?

Og kunne hun ikke vente, til hun kom ned i helvede? Der spiller de ”Barndommens gade” i døgndrift.

Politikens anmelder ville give sin højre arm for at høre den amerikanske sangskriver Joe Henry på Tønder Festival. Han ville dog nok nemmere kunne undvære hovedet.

Den 34-årige amerikanske politiker George Santos er blevet beskyldt for at have løjet om store dele af sig selv og sit liv. (Du kan læse mere udførligt om hans løgne i artiklen under denne.)

”As a youth, I got arrested protesting for civil rights. I used to drive a tractor trailer. After I became vice president, at the behest of my father, I gave my uncle, Frank H. Biden, a Purple Heart for serving in the U.S. military during World War II.”

Undskyld, det var Joe Biden …

Published inUncategorized

One Comment

  1. Jan Jan

    Når Ukraines NATO-hær kan gå ‘toe to toe’ med 10% af Ruslands militær anses det for en sejr. Uagtet at Rusland, selv uden atomvåben, kunne rydde Ukraine på en måned. Vi lærer, som i Tolkien, at selv de små kan besejre de store – ‘det gode’ vil overvinde ‘det onde’. Virkeligheden er selvfølgelig en anden. På nuværende tidspunkt har Rusland ikke bare udryddet Ukraines militær (i sommeren 2022), men også hvad det svarer til hele den stående kampklare Europæiske NATO-styrke. Medierne spår sejr til Ukraine, men der er skjulte bekymringer i NATOs hovedkvarter. Selvfølgelig kan et lilleput-land ikke vinde over RUSLAND – for helvede da 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *