Skip to content

Mysteriet løst!

”Der er masser af mistænkte i mysteriet om de flyvende objekter over USA,” skriver Politiken i dag. ”Kineserne har gjort det før, det kunne også lige ligne russerne – og selv væsener fra det ydre rum er endnu ikke helt ude af billedet.”

Nej selvfølgelig. Der er tale om avancerede rumskibe fra en anden planet, der driver med vinden. De er i maskepi med såvel russerne og kineserne, og de mellemlander jævnligt på den base på Sydpolen, Hitler grundlagde i 1945, når de er ude at gøre mænd gravide ved anal insemination.

Tucker Carlson er (som sædvanlig) bekymret. Sæt, de lander på plænen foran det Hvide Hus og insisterer: ”Take me to your leader!”

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *