Skip to content

Index Libri Prohibitissimi

Kære læsere,

GRIMOIRE er en stor bog. For stor.

Der var ikke plads til et indeks, som ikke blot er uundværligt, men gør det muligt at benytte værket som et okkult leksikon. Det blev derfor hurtigt klart, at der måtte komme et indeksbind, der også kunne rumme en indføring.

Som arbejdet skred frem, skete det samme igen: det voksede! Der viste sig simpelt hen så mange nye indgangsvinkler til magien, at vi nu står med et bind i samme format med et sidetal, der omtrent svarer til en halv GRIMOIRE og – da trykkeren kategorisk nægter at arbejde gratis – til den halve pris: 500 kroner. Hertil kommer forsendelse.

Af de talrige emner, et halvt hundrede nyskrevne kapitler behandler, skal blot nævnes: Antipsykologi, djævlepagten, dødekult, jødisk magi, kunstig intelligens i middelalderen, mandæisme, morfiske felter, partikelfysik, satanisme, stoicisme, sumerisk religion og magi og tempelprostitution. Men så skulle det hele også være der!

I får med andre ord ikke blot et indeks, men også en grundig introduktion og præsentation af supplerende emner.

På forlagets hjemmeside under Kommende bog kan I læse mere om bogen. P.t. ligger der indholdsfortegnelsen og to uddrag.

“Indeks til Grimoire” kan bestilles via vores bestillingsformular. Eller send os en mail på kontakt@enwforlag.dk.

Proceduren er lidt anderledes, i og med at vi ikke skal have et bestemt antal forudbestillinger i hus, før vi kan gå i trykken. Vi går i trykken, så snart bogen er klar, og så trykker vi et antal, der retter sig efter, hvor mange bestillinger der er kommet ind. Vi regner med at være klar til at sende til tryk i maj.

Det er derfor vigtigt, at du bestiller hurtigst muligt, hvis du ved, at du skal have bogen. Vi kan ikke love at have den på lager ret længe.

De næste 10 dage ser vi, hvor mange bestillinger der kommer, og når vi er sikre på, at der overhovedet er nok interesserede til at kunne trykke bogen, åbner vi for betaling. Da den økonomiske krise også kradser hos os, har vi ikke råd til at trykke, før der er kommet penge i kassen. Vi regner med at kunne præsentere en færdig bog i juni.

I får som vanligt besked og betalingsinfo pr. mail. Indtil da gælder den automatiske kvittering fra vores bestillingsformular som kvittering for jeres bestilling. Skulle nogen være i tvivl om, hvorvidt en bestilling er gået igennem, skriver I bare til os på kontakt@enwforlag.dk, og så skal vi nok tjekke efter.

Mange hilsener
Erwin & Chresteria

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *