Skip to content

Troldmandens lærling

Man kan ikke beskylde Florida-guvernøren Ron DeSantis for at have ligget på den lade side den seneste uges tid. Fredag i sidste uge skrev han under på et forbud mod abort efter sjette uge i graviditeten, og onsdag i denne uge fik han gennemtrumfet et forbud mod seksualundervisning i skolerne helt op til gymnasiealderen.

Samme dag vedtog delstatskongressen i Florida i øvrigt hårdere straffe til læger, der medvirker til kønsskiftebehandling på unge under 18 år, ligesom den republikanske supermajoritet indførte et forbud mod at benytte offentlige toiletter, der ikke matcher det køn, der står på ens fødselsattest.

We get it – han er antinazist, Men det gør ham ikke til en Trump.

Published inUncategorized

Be First to Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *